Paketera er hemsida till en hybrid-app

Få enkelheten och smidigheten av en app på App Store och Google Play. Med Appmost kan vi "baka in" er befintliga hemsida till en app.

IBP logo
Logo 6
Redknows logo

Möjlighet att paketera om upplevelsen på webben till en app.

Även om vi förespråkar native-appar förstår vi om man inte vill bygga om hemsida man redan har och är nöjd med. Då vi fått många förfrågningar inom just hybridappar har vi idag ett gediget stöd för just detta. Vi erbjuder också färdiga integrationer mot flertalet native-funktioner och tredjeparts-tjänster.

Vi erbjuder denna tjänst till fastpris och då ingår de befintliga funktionerna och integrationerna vi redan utvecklat. Saknar du något hjälper vi såklart till med att lösa detta, då mot vår vanliga tim-peng.

Konvertera hemsida till app

Vilka funktioner ingår?

Jämför och se vad våra två paket innehåller. Saknar du något löser vi detta per timme ovanpå vårt fasta pris.

Hybridapp 19 900 kr Hybridapp+Populär 49 900 kr
Hybridapp för iOS + Android
Valfritt färgtema
Uppladdning App Store/Google Play
Screenshots App Store/Google Play
Native välkomstvy 1
Firebase Analytics
Stöd filnerladdning
Stöd manuella pushnotiser 2
Stöd anpassade pushnotiser 3
Stöd filimport
Extra app mot staging-miljö
Öppna app från URL
Integration Swish
Integration Mobilt BankID 4
Dynamisk startsida 5
Anpassad ikon push-notiser
URL-anpassad navigering 6
Javascript-native-bindings
Anpassad User-Agent
iPad-stöd

1 Visas första gången och förklarar fördelarna med appen. Kan även fråga om push-notiser. 2 Push-notiser som skickas manuellt från firebase.com via deras webbgränssnitt. 3 Stöd för att fråga och få ut push-tokens från användarens enhet. Egen backend krävs för att kunna skicka själva push-meddelandet. 4 Stöd för att öppna Mobilt BankID-appen och få tillbaka en token. Egen backend krävs för resterande flöde. 5 Möjlighet att i efterhand byta "startsida" för appen. 6 Välj vilka urler eller domäner som ska öppnas internt i webvyn eller i extern webbläsare.

Kontakta oss för rådgivning eller offert

Funktionalitet

Push-notiser

En stor fördel med en app är att ni kan nå ut direkt till användare. Ni kan skicka ut push-meddelanden till alla användare av appen eller direkt till en specifik användare.

Push notifications on an iPhone

Filnerladdning och URL-scheman

BankID PDF Swift

Med en hybrid-app med Appmost från ni bra möjligheter att förhandsgranska och ladda ner olika filtyper. Appen känner automatiskt av om användaren försöker öppna en bild, en extern hemsida, en PDF-fil eller en annan installerad applikation.

Share Sheet on an iPhone

Kör native-kod

Apple Android Swift BankID

Med förbyggda och lättintegrerade javascript-bindings får ni tillgång till native funktionalitet direkt från er hemsida. Ni kan importera filer eller öppna installerade applikationer och invänta svar. Ni kan spara data på disk och justera initial startsida för appen. Saknas någon funktionalitet kan vi säkert lägga till det.

Code

Kompletera med native-vyer

Beställer du en hybrid-app från oss på Appmost kan du självklart kompletera med native-vyer byggda i Appmost-ramverket i efterhand.

Ta er app till nästa nivå med Appmost!

Läs mer

7 900 kr

Köp till ett Push API

Slipp krångel med integrationer och certifikat. Få ett eget JSON/Rest-API att gå mot.

Vi hjälper till att konfigurera upp en Firebase-server åt er som ni kan använda för att skicka push-notiser till era app-användare.

Kontakta oss

Kontakta oss för rådgivning eller offert

Ambition logo
Jonas och Appmost står inte bara för en perfekt leverans, utan funkar dessutom utmärkt som ett kreativt bollplank för att säkerställa bästa möjliga lösning. Tack för ett grymt bra samarbete!