Ta hjälp av en apputvecklare

Läs mer om hur vi kan hjälpa till inom apputveckling.

Kunder vi hjälpt bygga appar åt

Tidigare kunder och uppdragsgivare

Logo för DCWäst
Logo för Fasab
Logo app för samåkning
Logo för app-kund
Kund logo
Kundlogo
Kundlogo
Kundlogo
Logotyp för kund
Bygg en app
Apputveckling
Knowit
Apputveckling underkonsult åt Knowit
Apputveckling åt Pandy
Apputvecklare hos Sleep Cycle
Apputveckling hos Stratsys
Apputvecklare hos Collector bank
Apputveckling åt Chronox
Apputveckling åt Matic Tribe
Apputveckling Redknows+
Apputveckling åt Simonsen & Weel
Apputvecklare åt Proaktiv
Apputveckling åt Lundkovallen
Apputvecklare åt Fjärråskupan
Apputvecklare åt Videotech
Apputveckling åt Cordovan
Vi jobbar bland annat som appbyrå

Behöver du bygga en app?

Som byrå tar vi ett helhetsåtagande kring utvecklingen. Både när det kommer till projektledning, UX, design, implementation, test och drift.

Vi utvecklar främst med vårt egna ramverk Appmost men tar även projektåtaganden kring traditionell utveckling också. Då har vi främst expertis inom iOS, Swift, SwiftUI, Objective-C, UIKit, Android, Kotlin, Java, NodeJs, Typescript, JavaScript, Firebase, Rowy.

Vi har lång erfarenhet av UX och det mesta när det kommer till att bygga snygga och användarvänliga appar. Vi har även erfarenhet inom tillgänglighetsanpassade appar.

Med en erfaren apputvecklare slipper ni vara oroliga för missar och buggar som nybörjare ofta råkar ut för. Ni får en trygg leverantör med över 60 släppta appar och app-projekt.

Letar du en konsult?

Anlita oss som konsult för apputveckling

Behöver ni er resurs inom apputveckling har ni kommit helt rätt. Med över 15 års erfarenhet är vi en trygg partner att anlita och håller hög kvalitet på leverans och kommunikation. Vi ställer rimliga frågor, ser till att rätt sak byggs och att vägen framåt blir den som levererar mest kundnytta.

Med en bred erfarenhet inom plattformar, programmeringsspråk och branscher kan vi ge råd kring avvägningar mellan teknik, mjukvaruarkitektur och kostnader relaterade till utveckling av appar och system. Se till att anlita en apputvecklare med lång erfarenhet.

För konsultuppdrag är vi intresserade av allt inom native apputveckling. Gärna nära Göteborg men allt som går att utföra på distans är intressant. Vi jobbar främst med native-tekniker för iOS och Android.

Även om vi inte är så många i bolaget har ett stort nätverk och har både underkonsulter och partners vi samarbetar med. Tveka inte att kontakta oss vid behov av apputvecklare.

Tillgängliga för projekt upp till 80% av heltid.

Lång erfarenhet av apputveckling

Apputvecklare sedan 2009

Jonas Andersson, som startade Appmost, började sin bana inom apputveckling redan 2009, då i samband med ett kandidatarbete. Då var det Android som gällde och målet var att bygga ett eget spel som vi kunde släppa publikt. Projektet gick bra och vi släppte Eskimo Tower Defense, som efter några år hade över 150.000 nerladdningar i olika versioner.

Detta blev starten på en lång karriär inom apputveckling, men starkt fokus på native-utveckling för iOS och Android.

Appmost är numera en appbyrå där allt kunskap och erfarenhet har kokats ihop till ett eget ramverk. Detta gör både att vi bygger appar väldigt effektivt via vår egna utvecklingsmiljö, men också att vi besitter en stor erfarenhet inom allt som handlar om apputveckling.

Med över 60 släppta appar och utförda app-projekt har vi god erfarenhet och är trygga i vårt erbjudande ut mot kund, oavsett om det är via vår egna plattform eller i rollen som konsult.

Se våra kundcase

Se tidigare projekt och appar.

Visa alla

7 900 kr

Köp till ett Push API

Slipp krångel med integrationer och certifikat. Istället, få ett helt eget JSON/Rest-API att gå mot.

Vi hjälper er konfigurera upp en Firebase-server åt er som ni smidigt kan använda för att skicka push notiser till användare.

Kontakta oss