Modern apputveckling

Letar du efter en byrå för apputveckling? Vi på Appmost kan hjälpa er realisera er app-idé eller företagslösning. Med en egen modern plattform gör vi det extremt effektivt.

Varför välja oss

15 års erfarenhet av apputveckling

2009, bara något år efter Android och iOS släppts började vi kolla på tekniken bakom att skapa appar. Vi har sedan dess dedikerat oss åt detta - att bygga appar och bli experter på allt relaterat till detta.

Appmost är exakt detta - samlad erfarenhet kring apputveckling, både som ett bolag och som ramverk. Så letar du efter apputvecklare eller en appbyrå att guida er i processen för att släppa en ny app har ni kommit helt rätt!

När man ska göra är det en app är det rätt mycket att tänka på - regler, prestanda, idé, målgrupp, tillgänglighet, användarvänlighet. Med oss som partner till er apputveckling har du alla möjligheter att lyckas.

Apputveckling handlar om så mycket mer än bara att skapa en app. Att bara lansera en app kanske var ett lyckat koncept för tio år sedan, när konkurrensen var mindre. Men idag ställs det helt andra krav för att lyckas.

Ta hjälp av oss för apputvecklng

Vanliga frågor och svar

Utöver en initial startavgift och timkostnaden för apputveckling tillkommer vissa externa avgifter. Till exempel har App Store en årlig avgift på cirka 1000 kr, medan Google Play tar ut en engångsavgift på 250 kr. Om du önskar ett App Store-företagskonto måste du ha ett Aktiebolag och skaffa ett DUNS-nummer, vilket nu är kostnadsfritt.

Kostnader för Mobilt BankID varierar beroende på din företagsbank och vald leverantör. Dessa kan inkludera startavgifter, månadsavgifter och avgifter för varje signering eller inloggning. För en jämförelse mellan olika leverantörer, se denna bloggpost.

Vi använder Firebase för backend-lösningar. Kostnaderna för Firebase är beroende av antalet användare och datamängden. För de flesta bör kostnaden ligga runt några hundralappar per månad, såvida inte datavolymen eller användarantalet är exceptionellt högt.

Vill du ha löpande uppdateringar för appen har vi ett eget service-avtal. Detta kostar från 499kr/månad.
Vi är en ledande aktör i Sverige när det gäller AI-lösningar för apputveckling och design. Vi är övertygade om kraften och möjligheterna med AI. Genom att använda low-code tog vi det första stora steget mot effektivare apputveckling, och nu tar vi nästa stora steg med AI. Fördelarna med att kombinera low-code och AI är enorma. Vi har mycket att visa och berätta. Tveka inte att kontakta oss för en demo och se hur vi kan effektivisera utvecklingen av just ert system med hjälp av AI.
Ofta vill man efter lansering bygga vidare på sin app eller tjänst. Detta är något vi självklart kan hjälpa till med. Man kan antingen återkomma när man behöver mer hjälp eller boka oss för löpande vidareutveckling. I det sistnämnda fallet erbjuder vi en rabatt på timpriset. Då förbokar man ett visst antal timmar per månad, vilket gör det lättare för oss att planera. För att kunna vidareutveckla appen behövs ett serviceavtal. Med ett sådant avtal ingår även årliga uppdateringar för iOS och Android samt alla förbättringar som vi lägger in i vår plattform.
Vi erbjuder assistans i att implementera ett CMS (Content Management System) för er, vilket möjliggör enkel hantering av er backend direkt via en webbsida. Våra lösningar baseras på moderna och beprövade metoder, vilket ger er möjlighet att snabbt uppdatera innehållet både på servern och inom er app. Dessutom finns inbyggt stöd för användarrättigheter samt hantering av diverse mediatyper, inklusive text, bilder och video.
Ni har flera alternativ när det kommer till uppdateringar. Ni kan välja att anlita oss på nytt för att hjälpa till med uppdateringar, eller så kan ni licensiera vår macOS-editor. Med denna editor kan ni se och redigera er app själva. Efter redigeringen hanterar vi uppladdningen av uppdateringar till App Store och Google Play.

Dessutom har vi ett särskilt verktyg tillgängligt för macOS, iPad och iPhone som ger er möjlighet att ta kontroll över designaspekterna i utvecklings- eller förvaltningsprocessen. För information om prissättning, var vänlig kontakta oss. Genom att använda detta verktyg kan ni aktivt delta i utvecklingsfasen och potentiellt minska kostnaderna. För mer information om verktyget, besök www.pixelmost.ai.

Se våra kundcase

Se tidigare projekt och appar.

Visa alla

7 900 kr

Köp till ett Push API

Slipp krångel med certifikat och integrationer. Få istället ett eget JSON/Rest-API att gå mot.

Vi konfigurerar upp en Firebase-server åt er som ni smidigt kan använda till att skicka push notiser till användare.

Kontakta oss