Ge er app den backend den förtjänar

För en rimlig kostnad bygger vi även en backend för era mer avancerade funktioner.

En mer avancerad app behöver en backend.

Behöver din app kontohantering, betallösningar eller andra mer avancerade funktioner? I så fall behöver ni en tillhörande backend till ert approjekt.

Vi på Appmost använder Firebase som numera ägs av Google för att sätta upp en server som löser era behov. Firebase är ett billigt alternativ som passar de flesta små och medelstora företag.

Backend-funktionalitet

Vilka vanliga app-funktioner kräver en backend?

Användarhantering

Firebase Analytics

Behöver er app kunna hantera användare behöver du ni backend. Har ni ingen egen sätter vi gärna upp en åt er. Då kommer ni kunna låta användare skapa konton, logga in och nyttja appen i inloggat läge.

Login into an app

Betallösningar

Swish BankID

För betallösningar eller Mobilt BankID behövs oftast en backend-server. Detta har med säkerhet att göra, då nätverkstrafik från/till en app går att avlyssna. Med en uppsatt server hanterar du tryggt data som är känslig.

Ecommerce app

Webb-CMS

Swish

Behöver du kunna administrera din databas från webben hjälper vi dig att sätta upp en smidig lösning för CMS. Du får kontroll över behörigheter till ditt CMS och kan administrera användare i din backend och data sparad på din server. Du kan hantera text, bild och video.

Webb CMS

Push-notiser

Apple Android Firebase Analytics

En stor fördel med en native- eller hybrid-app är att ni kan nå ut direkt till användare. Ni kan skicka ut meddelanden brett till alla användare av appen eller direkt till specifika användare.

Push notifications on an iPhone

Schemaläggning

PDF firebase Analytics

Vill du kunna schemalägga aktiviteter behöver du en backend. En app kanske är stängd eller inte har internet när du vill att en aktivitet ska köras. Det kan handla om att maila ut en PDF-rapport, skicka ut en push-notis eller kanske rensa upp i en databas.

Calendar

Låt oss bygga tillhörande app

Behöver ni en backend behöver ni kanske också en native-app? Vi på Appmost har utvecklat ett eget ramverk för att snabbt och smidigt kunna bygga appar av kvalitet.

Läs mer

7 900 kr

Köp till ett Push API

Slipp krångel med certifikat och integrationer. Få ett eget JSON/Rest-API att gå mot istället.

Vi konfigurerar upp en Firebase-server åt er som ni smidigt kan använda för att skicka push-notiser till era användare.

Kontakta oss

Kontakta oss för rådgivning eller offert