Bygg din prototyp med AI och Pixelmost

Jonas Andersson 2 juli 2024

Med Pixelmost kan du enkelt och effektivt generera designer, app-skisser och riktiga prototyper som kan testas och vidareutvecklas på Appmost-plattformen. I denna blogg-post går vi igenom hur du kan använda Pixelmost för att skapa dina egna app-prototyper.

Pixelmost on iPadOS

Pixelmost är ett kraftfullt designverktyg som låter dig hantera utseende och innehåll smidigt efter app-släpp. Med Pixelmost kan du uppdatera text, färg, översättningar och utseende i din släppta app utan att behöva gå igenom en ny utvecklingscykel.

Pixelmost finns för iOS, iPadOS och macOS, och du kan smidigt synka ditt arbete mellan dina enheter. När du behöver en uppdatering till App Store och Google Play skickar du arbetsfilen till oss, och vi gör en manuell uppdatering.

Prototyping med AI

Nästa steg med Pixelmost är här - Prototyping med AI! Med den senaste versionen av Pixelmost kan du generera fram en hel app, med design och sidstruktur. AI-motorn väljer vilka vyer som ska öppna vilka sidor, men du kan också justera eller sätta detta på egen hand.

Från att vara ett verktyg fokuserat på design och utseende blir nu nästa steg att få in relationer mellan vyer. Att kunna koppla en knapp till att öppna en viss sida och bygga upp en hel app-struktur. Och det bästa av allt - du kan testa din prototyp direkt!

Med Pixelmost kan du alltså inte bara skapa en snygg design utan också bygga en fungerande prototyp som du kan testa och vidareutveckla. Detta gör det möjligt att snabbt iterera och förbättra din app-idé innan den går vidare till utvecklingsfasen på Appmost-plattformen.

Effektiv prototypframställning

En av de mest tidskrävande aspekterna av apputveckling är att skapa och testa prototyper. Med Pixelmost och dess AI-drivna funktioner kan du dramatiskt minska tiden det tar att gå från idé till testbar prototyp. Verktyget automatiserar många av de repetitiva uppgifterna, vilket frigör tid för dig att fokusera på kreativitet och innovation.

Verktyget är inte bara kraftfullt utan också intuitivt. Du behöver inte vara en erfaren utvecklare för att använda Pixelmost. Med en låg inlärningskurva kan även nybörjare snabbt komma igång och skapa professionella prototyper. Detta gör det till ett idealiskt verktyg för både små startups och större utvecklingsteam som vill spara tid och resurser.

Framtiden är här

Visst är det segt att sitta och vänta på framtidens teknik? Mycket roligare att bygga den själv! Med Pixelmost och vår AI-drivna prototyping-funktion kan du nu ta kontroll över din app-utveckling och skapa framtidens appar idag.

Nyheter i den senaste versionen av Pixelmost inkluderar:

  • Bättre stöd för kartor och kart-position
  • Möjlighet att justera "hårdheten" i färg-genereringen
  • AI-generering av färger i befintliga appar
  • Bättre stabilitet kring vilket språk AI:n genererar i
  • Buggfixar kring "röda rader"

Integration med Appmost

En av de stora fördelarna med Pixelmost är att du enkelt kan flytta över dina prototyper till Appmost-plattformen för vidare utveckling. Detta gör det möjligt att snabbt gå från idé till färdig app, och du kan dra nytta av vår expertis och våra verktyg för att skapa en högkvalitativ produkt.

Pixelmost integreras sömlöst med Appmosts ekosystem, vilket innebär att du kan ta dina designer och prototyper och omvandla dem till fullfjädrade appar utan att behöva börja om från början. Denna integration sparar tid och minskar risken för fel, vilket är avgörande för att få ut din app på marknaden snabbare.

Vi på Appmost hjälper dig hela vägen från kravställning eller idé till en färdig app på App Store och Google Play. Vi har över 15 års erfarenhet av apputveckling och har byggt och släppt de flesta typer av appar. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig förverkliga din vision, oavsett om du behöver hjälp med design, utveckling eller lansering.