Bygg eller förvalta din app själv

Förutom att bygga appar åt kunder erbjuder vi även möjligheten att bygga sin egen app alternativt ta över utvecklingen efter vi är klara. Använd samma low-code-ramverk som oss och utveckla en app själv.

Vi är mitt i att revolutionera hur man bygger appar. Målet är att vem som helst ska kunna bygga sin egen app.

Vårt eget ramverk gör det inte bara lättare för oss själva att bygga appar åt kunder, det börjar också bli såpass lättanvänt att alla skulle kunna använda detta. Vi är fortfarande i beta-stadie, men ger en fin rabatt åt de som vill testa lösningen i ett riktigt projekt.

Lösningen består av en utvecklingsmiljö för macOS. Där kan du designa och konfigurera ihop din egna app. När du vill testa appen på mobil eller släppa mot app store skickar du in din app till oss och vi bygger ut till Testflight och Google Play.

Vi är fortfarande i beta-stadie med studion och utvecklar den hela tiden vidare med nya funktioner och förbättringar.

Appmost Studio

Apple Android Firebase

Allt vi gör kring apputveckling bakar vi in i vårt numera riktigt kraftfulla utvecklingsverktyg Appmost.

Vi vill att det ska vara lätt och smidigt att utveckla appar, både för oss själva men nu även för er. Gör uppdateringar av innehåll eller mer avancerade uppgifter så som integrationer mot backend.

Se priser
Appmost Studio

Låter intressant? Boka in en presentation!

Investera i framtidens teknik

Med low code kan du själv ta över hela eller delar av utvecklingen

Low code ses av många som framtiden för mjukvaruutveckling och växer år för år. Fördelarna är att man kan få ner komplexiteten i utvecklingen och låta personal som inte har en traditionell programmerings-utbildning bygga applikationer och system.

Då vi på Appmost själva har ett low-code system som vi använder för att bygga appar åt kunder är vi med och bygger alternativ för framtida utveckling av appar. Nu börjar vårt ramverk bli såpass lättanvänt att du själv som kund kan nyttja detta.

Även om low-code gör det enklare att bygga appar är de flesta app-förfrågningar ofta rätt komplexa. Vi rekommenderar därför oftast att vi bygger grunden, en version 1.0. Ni kan därefter licensera vårt low-code-verktyg och ta över och förvalta projektet och appen i efterhand. Ni kan då uppdatera innehållet och lägga till ny funktionalitet smidigt.

För de appar som har backend får ni självklart ut koden för detta och kan välja om ni själva vill vidareutveckla denna eller att vi fortsatt hjälper er där.