Bygg eller förvalta din app själv

Förutom att bygga appar åt kunder erbjuder vi även möjligheten att bygga sin egen app alternativt ta över utvecklingen efter vi är klara. Använd samma low-code-ramverk som oss och utveckla en app själv.

Vi har två alternativ för att ta över en del av apputvecklingen själv. Underhåll design och innehåll med Pixelmost eller hela appen med Appmost.

Vårt eget ramverk gör det inte bara lättare för oss själva att bygga appar åt kunder, det börjar också bli såpass lättanvänt att alla skulle kunna använda detta. Vi har delat upp lösningen i två delar som är inriktade mot två kundgrupper baserat på hur teknisk lösning man efterfrågar.

Pixelmost och Appmost - Två lösningar baserat på samma grund. Med Pixelmost justerar du smidigt utseendet av din app. En bra lösning för den som vill underhålla innehållet i sin app efter lansering.

Vi erbjuder även tillgång till hela vårt ramverk, via editorn Appmost. Då kan även redigera logik, integrationer och mer avancerade funktioner i sin app. Detta ställer dock lite högre teknisk kompetens även om det är relativt lättanvänt.

Appmost Studio

Apple Android Firebase

Redigera allt när det kommer till din publicerade app med low-code-verktyget Appmost.

Allt vi gör kring apputveckling bakar vi in i vårt numera riktigt kraftfulla utvecklingsverktyg Appmost.

Vi vill att det ska vara lätt och smidigt att utveckla appar, både för oss själva men nu även för er. Gör uppdateringar av innehåll eller mer avancerade uppgifter så som integrationer mot backend. Editorn finns att ladda ner till macOS 14.1+.

Appmost Studio

Pixelmost

Apple Android

Hantera utseende och innehåll smidigt efter app-släpp i design-verktyget Pixelmost.

Med Pixelmost ger vi dig möjligheten av ta över designarbetet efter lansering. Du kan uppdatera text, färg, översättningar och utseende i din släppta app.

Pixelmost finns för iOS, iPadOS och macOS och du kan smidigt synka ditt arbete mellan dina enheter. När du behöver en uppdatering till App Store och Google skickar du arbetsfilen till oss och vi gör en manuell uppdatering.

Appmost Studio

Låter intressant? Boka in en presentation!

Investera i framtidens teknik

Med low code kan du själv ta över hela eller delar av utvecklingen

Low code ses av många som framtiden för mjukvaruutveckling och växer år för år. Fördelarna är att man kan få ner komplexiteten i utvecklingen och låta personal som inte har en traditionell programmerings-utbildning bygga applikationer och system.

Då vi på Appmost själva har ett low-code system som vi använder för att bygga appar åt kunder är vi med och bygger alternativ för framtida utveckling av appar. Nu börjar vårt ramverk bli såpass lättanvänt att du själv som kund kan nyttja detta.

Även om low-code gör det enklare att bygga appar är de flesta app-förfrågningar ofta rätt komplexa. Vi rekommenderar därför oftast att vi bygger grunden, en version 1.0. Ni kan därefter licensera vårt low-code-verktyg och ta över och förvalta projektet och appen i efterhand. Ni kan då uppdatera innehållet och lägga till ny funktionalitet smidigt.

För de appar som har backend får ni självklart ut koden för detta och kan välja om ni själva vill vidareutveckla denna eller att vi fortsatt hjälper er där.