Ladda ner vår demo-app

Få en uppfattning om hur bra appar byggda med vårt ramverk ser ut och kan fungera. Vår demo-app finns nu lanserad på App Store och Google Play.

Appmost Kundapp och UX-guide

Funktionalitet

Få en känsla av detaljerna

Ibland kan det vara bra att få hålla något i handen och få en känsla för detaljerna. Det kan handla om hur snabbt en app startar eller hur övergångar mellan vyer ser ut.

Testa funktionalitet

Vi försöker få in så mycket funktionalitet som möjligt så du ska kunna testa denna. Det kan vara inloggning, olika typer av vyer och kartor.

Kund-inlogg

Som betalande kund kan du logga in och följa ditt app-projekt samt smidigt fylla i metadata för App Store och Google Play som vi kommer behöva innan app-släpp.

UX-guide

Passa på att läsa på om olika koncept och termer kring apputveckling.

Nyheter

Följ nyheter kopplade till appen och Appmost. Prenumerera valfritt via push-notiser.

Nyttiga länkar

Ha alltid checklistor och nyttiga länkar kopplade till apputveckling nära till hands.

Appmost kundapp

Testa gärna vår egna app Reskollen

Med en första lansering 2014 och över 3500 aktiva användare (dec 2023) är vår app Reskollen för Västtrafik en favorit bland resenärer i Västra Götaland. Under 2023 tog vi utmaningen att porta den äldre kodbasen byggd i C# till vårt egna ramverk Appmost. Med bra stöd för integrationer och uppbyggnad av UI blev resultatet långt över förväntan.

Reskollen blir förutom en smart guide till ditt resande även en bra demo-app för att demonstrer hur appar byggda med Appmost kan se ut och upplevas.

Reskollen byggd i Appmost