Hyr ett färdigt appkoncept

Vissa återkommande förfrågningar erbjuder vi i färdiga paketerade lösningar du betalar per månad.

Tränings / Handlednings-app

Hantera bokningar, lägg ut tränings-material, schemalägg, hantera kundkonton och visa erbjudanden.

Golf-app

Hantera bokningar, visa upp anläggningar, schemalägg, hantera kundkonton och visa erbjudanden.

Turistapp

Få en professionell app för era besökare och turister för er anläggning eller kommun. Låt användarna ta del av öppetider, väder, turistinformation, kartor, sevärdheter eller vandringsleder.

E-handel / Produkt-app

Låt dina användare smidigt se sortiment, produktinformation, priser och erbjudanden direkt i en professionell app. B2B eller B2C. Kompletera med en smidig checkout.

Kart-app

Perfekt för dig som redan har ett API, hemsida eller wordpress-sida med positions-data. Få en smidig lösning där man kan filtrera och visa upp information på en karta.

Personalapp

Ersätt eller utöka ert intranät med en personal-app. Får bra koll över anställda och låt era anställda får bra koll på processer, funktioner och dokument. Smidigt direkt i deras fickor.
Fördelar med appkoncept

Få vältestade kvalitetsappar för låg månadskostnad

Behöver du en företagsapp som vi redan har det mesta av komponenterna för? Är det en vanlig förfrågan som flera företag skulle kunna ha nytta av? Då erbjuder vi ett smidigt sätt att hyra ett färdigt appkoncept av oss.

Med detta upplägget blir det win-win. Du får mycket kundnytta av en vältestad, kvalitetsapp med efterfrågad funktionalitet. Och vi får ett skalbart koncept vi kan återanvända mellan kunder. Behöver du unik funktionalitet löser vi säkert detta också, antingen till en extra månadskostand eller extra fast kostnad.

I alla våra appkoncept ingår också ett supportavtal (värde 499kr/mån). Då får då alltså tryggheten i att du inte behöver funderar på appuppdateringar eller hur servern bör underhållas. Vi håller koll och testar och uppdaterar årligen app och server.

För alla appkoncept kan du välja hur mycket du kan och vill göra själv i hantering av App Store. Gör du delar själv kan du sänka kostnaden. Du kan även få ner månadskostnaden genom att välja ett längre avtal. Alterntivt ha ett flexibelt avtal med kortare uppsägningstid.

Kontakta oss för mer info

Du kan också boka in ett telefon- eller videomöte.

Mycket professionellt bemötande där vi fick hjälp att bygga en app för dokumentation inom byggbranschen. Appen var färdig på utlovad tid och funktionaliteten var precis vad vi efterfrågat. Snabbt, smidigt, effektivt.

Jonas och Appmost står inte bara för en perfekt leverans utan funkar dessutom utmärkt som ett kreativt bollplank för att säkerställa bästa möjliga lösning. Tack för ett grymt bra samarbete!

Snabbt och smidigt sätt att få upp en app på både App Store och Google Play. På kort tid kunde vi erbjuda våra kunder en app som innehåller både nyttig information och pushnotiser med hjälp av Appmost.