Informationsapp med push-notiser och CMS

Hur når du ut tillförlitligt till dina kunder, partners och anställda? Med push-notiser når du ut direkt till rätt person baserat på dess val av ämne. Med vårt Appmost nya appkoncept får du en kraftfull tjänst för att kommunicera effektivt och smidigt.

Nå partners och återförsäljare

Nå ut till partners inom bygg-branschen eller skicka ut uppdateringar av manualer till återförsäljare inom retail 🛍️

Informera anställda

Informera anställda i ett IT-konsult-bolag om event, nyheter och uppdateringar av interndokument 👩🏼‍💻

Nå ut till era underleverantörer

Nå ut med instruktionsvideor och manualer till underleverantörer inom tillverkning 🧑‍🏭

Informationsapp
Informationsapp med CMS
Appikon apputveckling
Push-notis för informationsapp
Utveckling av Info-app
Informationsapp med CMS
Appikon för appkoncept
Informationsapp med CMS

Appkoncept

Med Appmost app-koncept har det aldrig varit enklare att skaffa en företagsapp. Betala löpande per månad och välj bindningstid och pris själv. Startavgift och löpande kostnad beror på val av funktionalitet och du ser enkelt ditt pris via vår konfigurator online. Välj mellan 36 månaders bindningstid eller flexibelt abonnemang med 3 månaders uppsägningstid.

Sätts upp i ert namn

Vi sätter upp allt på era konton och appen lanseras i ert namn. Ni väljer appnamn, färg-tema och text-innehåll till appen. Vi utgår sedan ifrån vår mall och aktiverar de funktioner ni har beställt. Efter det kopplar vi på ett backend och ett CMS, vilket gör att ni kan administrera innehållet i tjänsten samt skicka ut push-notiser själva.

Välj utseende och färg-tema

Även om appen är baserad på en mall lägger vi tid på att justera alla appars utseende. Ni väljer själva er appikon, namn på appen och färg-tema. Förslagsvis utgår man i från de färger ni använder i ert företags övriga digitala närvaro.

Konfigurera, se pris och beställ

Med vår interaktiva konfigurator kan du välja funktionalitet och se pris direkt på nätet. Därefter är det bara några klick bort för att beställa appen. Vi återkommer alltid med ett riktigt kontrakt och tar även en diskussion om ni önskar funktionalitet utöver det som ingår i konceptet.

Till konfiguratorn


Konceptnamn
  • Informationsapp
Apptyp
  • Native-app
Startavgift
  • Från 4.900 kr
Månadsavgift
  • Från 399 kr/mån
Plattformar
  • iOS
  • Android
Integrationer
  • Firebase
  • Rowy CMS
  • Pushnotiser